ЭМТ-ийн хоолны газрын эрүүл ахуйн нөхцөл, халдвар хамгааллын дэглэмийг шалгаж үнэлгээ өгч ажиллаа.
- Тухайн жилийн хоолны батлагдсан төсөв.
- 2019 оны худалдан авах ажиллагааны гэрээ, төлөвлөгөө
- Хоолны цэс
- Няравын орлого зарлага, агуулахын бүртгэл, үлдэгдэл
- Гал тогооны бүртгэл хөтлөлт, дээж хөтлөлт
- Хоолны орц нормыг нормын дагуу олгож байгаа эсэх, бодит байдал
- Хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл аюулгүй байдал, хадгалалт хамгаалалт
- Гал тогоо, агуулахын стандарт шаардлага хангасан байдал
- Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний газарт мөрдөх эрүүл ахуй, халдвар хамгаалаллын үлгэрчилсэн дүрмийн хэрэгжилт
- Байгууллагын дотоод хяналтын ажлын хэсгийн үйл ажиллагаатай танилцах гэсэн чиглэлээр шалгав.
Мөн эмийн эргэлтийн сангийн үйл ажиллагаанд хяналт, шалгалт хийж дараах чиглэлээр шалгав.
- Эмийн хэрэглээ, хангалт, хадгалалт, зарцуулалт
- "Эмийн санд тавих нийтлэг шаардлага" MNS 5260:2015 стандартын хэрэгжилт
- Эмийн сангийн үйл ажиллагаа
- Ажиллагсдын ариун цэвэр, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан байх
- Эрүүл ахуйн нөхцөл, халдвар хамгааллын дэглэм гэсэн чиглэлээр хяналт хийв.