ЭМТ-ийн хоолны газрын эрүүл ахуйн нөхцөл, халдвар хамгааллын дэглэмийг шалгаж үнэлгээ өгч ажиллаа.
- Тухайн жилийн хоолны батлагдсан төсөв.
 - 2019 оны худалдан авах ажиллагааны гэрээ, төлөвлөгөө
 - Хоолны цэс
 - Няравын орлого зарлага, агуулахын бүртгэл, үлдэгдэл
 - Гал тогооны бүртгэл хөтлөлт, дээж хөтлөлт
 - Хоолны орц нормыг нормын дагуу олгож байгаа эсэх, бодит байдал
 - Хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл аюулгүй байдал, хадгалалт хамгаалалт
 - Гал тогоо, агуулахын стандарт шаардлага хангасан байдал
 - Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний газарт мөрдөх эрүүл ахуй, халдвар хамгаалаллын үлгэрчилсэн дүрмийн хэрэгжилт
 - Байгууллагын дотоод хяналтын ажлын хэсгийн үйл ажиллагаатай танилцах гэсэн чиглэлээр шалгав.                              
 
 Мөн эмийн эргэлтийн сангийн үйл ажиллагаанд хяналт, шалгалт хийж дараах чиглэлээр шалгав.
- Эмийн хэрэглээ, хангалт, хадгалалт, зарцуулалт
 - "Эмийн санд тавих нийтлэг шаардлага" MNS 5260:2015 стандартын хэрэгжилт
 - Эмийн сангийн үйл ажиллагаа
 - Ажиллагсдын ариун цэвэр, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан байх 
 - Эрүүл ахуйн нөхцөл, халдвар хамгааллын дэглэм гэсэн чиглэлээр хяналт хийв.
 





